Wijken

Om het werk van de kerkenraad in de gemeente te structureren is de gemeente ingedeeld in vier wijken. Hierdoor kan er meer gerichte aandacht van ambtsdragers plaatsvinden op een bepaald deel van de gemeente en zijn er voor ieder adres vaste contactpersonen (wijkouderling / diaken / bezoekbroeder).

Wij kennen naast het algemeen huisbezoek een aantal vormen van bezoekwerk, zoals het bezoeken van nieuw ingekomenen, het bezoekwerk van ouderen, ziekenbezoek, bezoekwerk rondom overlijden en in de tijd die daarna volgt voor rouwdragenden en het crisispastoraat. Hieronder vindt u de wijkindeling.

Wijk 1

Dhr. H. v.d. Heide
Dhr. B. Sterenborg

Dhr. W. Eeuwema

Dhr. F. Boels
Dhr. G.E. Moed

Wijk 1 bestaat uit de volgende straten:
Achteresweg, Barkhoornweg, 1e Barlagerweg, 2e Barlagerweg, Blekslage, Brink, De Hörn, Ganskampen, Hardingstraat, Harpelerweg, Havenstraat, Kampweg, Kerklaan, Markeweg, Scholtweg, Ter Maars, Veenhuizen, Veenhuizerweg, Vledderhuizen, Vosseberg.
Bellinwolde, Bourtange, Oostwold (gemeente Oldambt), Vlagtwedde, Vriescheloo, Wedde en Winschoten

Wijk 2

Dhr. B.H. Migchels
Dhr. H. Sassen

Dhr. G. Meijer

Dhr. M. Wubs
Dhr. W. Meijer

Wijk 2 bestaat uit de volgende straten:
Besselinglaan, Dorpsstraat, Hubbelinglaan, Jabbingelaan, Karskenslaan, Olinglaan, Roessinghlaan, Spijcklaan, Tuinlaan, Wiltingelaan.

Wijk 3

Dhr. T.H. Wesseling
Dhr. M. Wubs

Dhr. F. Boels

Dhr. H.W. Hoekzema
Dhr. B. Meijer

Wijk 3 bestaat uit de volgende straten:
1e Achterholtsweg, Beukenweg, Driesporenweg, Duinweg, Heideweg, Holte, Luringstraat, Oosterholtsweg, Sluisweg, Smeerling, Stobkeweg, Streekweg, Tellingerweg, Ter Wuppingerweg, Verlengde Luringstraat, Wessinghuizerweg.
Alteveer, Mussel, Musselkanaal en Stadskanaal

Wijk 4

Dhr. W.G. Roelfsema
Dhr. J. Raveling

Dhr. J.H. Wolfs

Bezoekbroeder en bezoekdame
Dhr. R. Jonker
Mw. E. Wubs-Sterenborg

Wijk 4 bestaat uit de volgende straten:
Boelslaan, Boslaan, Claweslaan, Dillelaan, Goordelaan, Huisinghelaan, Jensinghelaan, Landlaan, Lijnackerslaan, Mennersingelaan, Nanningeslaan, Oldehof, Thedingelaan, Weerdingelaan.
1e Exloërmond, 2e Exloërmond, Hoogezond, Nieuwe Pekela, Sellingen en Ter Apel